U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Koffie-barbecue dip

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ’n Dip (600 g)
  • 2 tl oploskoffie
  • 1 kleine rode ui
  • 1 el rode wijnazijn
  • 1 el donkere basterdsuiker
  • ½ tl gerookt paprikapoeder
  • 100 ml tomatenketchup
  • Rasp

Bereiding:

  • Los de koffie op in ½ eetlepel heet water en laat afkoelen. Rasp intussen de ui grof.
  • Meng de ui met de wijnazijn, de basterdsuiker en de paprikapoeder door de tomatenketchup. Voeg de opgeloste koffie toe.
  • Breng op smaak met zout en peper en schep in een schaaltje.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Koffie gaat het avontuur aan met de traditionele barbecuesaus en zorgt voor een extra hartige smaak dimensie.
  • Variatietip: Vervang voor miso-barbecuesaus de opgeloste koffie door 1 el miso (gefermenteerde sojapasta). Ook miso zorgt voor een extra hartig en al even trendy smaakaccent.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 40 kcal
  • 0 g vet waarvan 0 g verzadigd
  • 8 g koolhydraten
  • 1 g eiwit
  • 1 g vezels
  • 0,6 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen