Koffie-barbecue dip
10 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Los de koffie op in ½ eetlepel heet water en laat afkoelen. Rasp intussen de ui grof.
- Meng de ui met de wijnazijn, de basterdsuiker en de paprikapoeder door de tomatenketchup. Voeg de opgeloste koffie toe.
- Breng op smaak met zout en peper en schep in een schaaltje.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
- Koffie gaat het avontuur aan met de traditionele barbecuesaus en zorgt voor een extra hartige smaak dimensie.
- Variatietip: Vervang voor miso-barbecuesaus de opgeloste koffie door 1 el miso (gefermenteerde sojapasta). Ook miso zorgt voor een extra hartig en al even trendy smaakaccent.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 40 kcal
- 0 g vet waarvan 0 g verzadigd
- 8 g koolhydraten
- 1 g eiwit
- 1 g vezels
- 0,6 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen